Zweefmolen

 Zweefmolen huren

De zweefmolen is een wat oudere zweefmolen met mooie schilderwerk en kermis verlichting. Door de snelle op en afbouw overal inzetbaar  De kinderzweefmolen word begeleid en bediend door onze personeel. Per rit is er plek voor 8 kinderen van 2 tot 12 jaar. De zweefmolen heeft een doorsnee van 5 meter en een hoogte van 3,5 meter. Voor optimaal plezier hebben we een ruimte nodig met een minimale doorsnede van 7 meter. De zweefmolen moet worden aangesloten op 1 vrije groep 230 volt en is geheel voorzien van alle wettelijk keuring en veiligheidsmaatregelen.

Huurprijs zweefmolen:

  • Halve dag incl. begeleiding € 350,00;
  • elke uur extra komt er € 75; bij

Zweefmolen Met hele mooie Disney figuren

Deze zweefmolen is een echte kermisattractie met mooie Disney schilderijen Met een doorsnede van 5,5 meter en een hoogte van 3,9 meter is deze zweef een aanrader op u evenement. Er is per rit plek voor maar liefst 12 kinderen tussen de 2 en 11 jaar. Deze zweefmolen kunt u niet huren zonder begeleiding Bij deze attractie wordt altijd een oogje in het zeil gehouden door één of twee representatieve en professionele begeleiding. De zweefmolen moet worden aangesloten op 1 vrije groep van 230 volt. en is geheel voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en wettelijke keuringen.

 

Huurprijs Zweefmolen Disney:

  • Halve dag incl. begeleiding € 375,00;
  • elke uur extra komt er € 75; bij

voor meer informatie over zweefmolen huren kijk op deze site www.zweefmolenfriesland.nl

Heeft u interesse en wilt u een kinderzweefmolen huren neem vandaag nog contact met ons op.  Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op