Springkussens

Huur de leukste en mooiste springkussens van Friesland

Springkussen huren: de kinderen vinden het erg leuk om op een luchtkussen te spelen en te klimmen, u kunt uit verschillende springkussens kiezen van klein tot super groot. Bij springkussen Friesland betaalt u geen borg en als de springkussen nat is van de regen heeft u bij ons geen extra schoonmaak kosten te betalen. Wat andere verhuurbedrijven wel doen. U krijgt bij ons altijd schoon en droog springkussen mee.

De Multi Play boerderij met obstakels

Deze springkussen boerderij is zeer geschikt voor kleine en grote kinderen. Er is genoeg ruimte om in te spelen, met diverse obstakels en een mooie glijbaan. De kinderen vinden deze luchtkussen prachtig om op te spelen en klimmen.

Huurprijs Multi Play springkussen Boerderij:

  • Per dag € 100,00;

Springkussen  overdekt

Deze springkussen met dak kan in iedere weer omstandigheid ingezet worden. Dit springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 3 meter. Er kunnen maximaal 10 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt

Huurprijs Overdekt springkussens

  • Per dag € 75,00;

Springkussen Klimtoren

Deze klimtoren springkussen is een topper op u evenement. Deze mega klimtoren heeft een doorsnee van 7 meter en een hoogte van 5 meter. Er kunnen veel kinderen tegelijk van dit kussen genieten want er is genoeg ruimte om te klimmen of te springen. Dit springkussen moet worden aangesloten op 2 blowers van 230 volt.

Huurprijs Springkussen Klimtoren:

  • per dag € 150,00;

Springkussen  Happy Party

Deze mooie vrolijke springkussen met dak.  Dit springkussen heeft een lengte van 5 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 3 meter. Er kunnen maximaal 15 kinderen tegelijk op spelen. Dit luchtkussen moet worden aangesloten op 1 blower van 230 volt

Huurprijs  Happy Party springkussen

  • Per dag € 75,00;

Al onze springkussens worden grondig schoongemaakt dat u altijd één droog en een schoon springkussens krijg voor u evenement.

wilt u begeleiding bij u springkussen dat is ook mogelijk vraag vaar de voorwaarden

 

Heeft u interesse en wilt u een springkussen huren neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en we kijken nu al uit naar een prettige samenwerking dus hopelijk tot snel.


Interesse? neem contact op